Mijn Shichirin (Yakitori) grill

Ik kan me een trotse bezitter van een Yakiniku rechthoekige Shichirin/Konro/Yakitori grill noemen. Ik was er al een tijdje op zoek na. Het leuke wat ik er aan vind is dat je hem op tafel kunt zetten. Zo kun je in de zomer met het gezin en vrienden lekker gezamenlijk BBQ-en. Normaal staat de BBQ ergens afgelegen in een hoek en sta je alleen het vlees klaar te maken voor iedereen. Maar met de nieuwe grill is de focus op de voorbereiding en mag iedereen lekker gezellig zelf BBQ-en aan tafel (dat is natuurlijk mijn idee er achter). Eerst moet het nog zomer worden zodat je lekker buiten kunt zitten en de COVID-19 regels moeten versoepeld zijn om vrienden uit te nodigen. Als hij voor het eerst gebruikt wordt komt er een nieuwe blog. Tot die tijd hopen op snel mooi weer.

shichirin
Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *